Despre noi

Buna, sunt Erika (Du vine de la numele de familie). Mi-a placut din totdeauna lucrul manual. De 4 ani crosetez jucarii si de 2 ani creez modelele proprii pentru jucariile crosetate. Imi place enorm partea de creatie si libertatea si posbilitatile vaste care le ofera croseta si firul. Imi place in mod special sa creez papusi crosetate cu haine interschimbabile. Totdeauna am considerat ca o papusa care nu se poate dezbraca/imbraca nu are nici un farmec. Tot timpul am considerat ca farmecul unei papusi consta in posibilitaea de a putea imbraca papusa in diferite haine. Veti gasi pe aceasta pagina modele de crosetat aceste papusi si haine diferite pentru papusi (momentan exista papusile Printesa cu mai multe randuri de haine si papusile Tilda). Toate paupsile  mari (Printese si Tilda) au haine interschimbabile si extremitati mobile (mainile si picioarele sunt mobile).

De asemenea veti gasi jucarii, animalute vesele pentru bebelusi lucrate din bumbac 100% si umplute cu umplutura hipoalergenica pentru a fi 100% sigure pentru a fi molfaite de cei mici.

Toate jucariile sunt facute cu ochi de siguranta asigurati prin topire in partea interioara impiedicand astfel aceastea sa iasa prin materialul crosetat (pentru jucariile la comanda acstea se pot realiza si cu ochi crosetati).

Pe blog veti gasi modele gratuite, prezentari a jucariilor si activitatilor pe care le desfasor si multe altele.