Ce am facut, ce facem si ce mai vrem sa facem

papusie crosetate

Am inceput sa crosetez jucarii in ianuarie 2016 dintr-o idee de a crea jucarii si a le dona catre casele de copii sau copii care au nevoie si din plictiseala si ipsa de activitate din timpul iernii. Crosetam de ani de zile. Prima jucarie crosetata a fost un iepure care avea un corp ca o minge, foarte haios, il puteti vedea mai jos. Din iepuras care bineinteles dupa cateva ore dupa postarea pe facebook nu mai era au urmat o serie de animalute mici(omuleti, pinguini, oite, bufnite, iepuras, bufnite, girafe), lucrate cu fire care le aveam prin casa pentru alte proiecte.

 

Pana in vara lui 2016 realizasem peste 20 de jucarii in timpul liber.

In octombrie 2016 cream primele jucarii dupa modele proprii (o papusa si o caracatita-imi para rau si in ziua de azi ca am scris pe foi).

 

 

 

 

 

Si de aici a inceput distractia cu creatia de modele.

Perioada de mijloc

Crearea primelor modele proprii am inceput sa cochetam cu idea de un brand, de un logo si de a ne face pagina de afacere pe facebook si de a incerca sa cream ceva al nostru. Astfel ca in 2017 aparea ErikaDu, cu logo si cu poze facute mai profi pentru jucariile noi. Cam in aceasi perioada incercam sa vand primul model de crosetat in  engleza. Prima varianta de model de crosetata a fost de o papusa (se poate vedea mai jos).

 

 

 

 

 

 

 

In anul 2018 a fost anul seriei de modele de crosetat papusi printese, care apropae fiecare papusica avea si al doilea rand de haine. De asemenea scriam si carticia papusica care se poate imbraca si care are pe descrierea cum se face papusica si 6 randuri de haine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2019 lansam seria de modele de cosetat papusi Tilda, o noua structura inspirate de papusile cusute Tilda si lansam cele doua parti din Huggable Zoo.

 

 

 

 

 

 

 

Tot anul trecut am avut primele aparitii in reviste de spacialitate cu modele de crosetat jucarii din Marea Britanie. Prma a fost cu un Dino de gradina si a doua cu puiul din seria pentru Huggable Zoo.

 

In a doua parte a anului am participat la multe targuri de handmade, si astfel partea de creatie a ajuns pe locul doi.

Ce vrem sa facem: in 2020 sa traducem modelele de crosetat jucarii si in limba romana ca sa fie disponibile si celor care nu stiu engleza si sa scoatem o serie noua de jucarii unicat macar de cateva ori pe an. Sa avem si noi magazinul nostru online :).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *